Oppsummering NM Friidrett

Innendørs-NM 2019 er historie og aktiviteten og lydnivået i DeepOcean Arena er tilbake på normalen. Vi sitter igjen med et inntrykk av at det ble et vellykket mesterskap, både for tilreisende utøvere/trenere og øvrige gjester, publikum og alle vi som jobbet gjennom helgen med å legge forholdene best mulig til rette for en vellykket avvikling. Opplevelsene er mange og minnene er gode etter helgens mesterskap.

Til tross for at de presumptivt beste utøverne dessverre uteble, ble det sportslig sett et bra mesterskap, og det viser at det gror godt i friidretts Norge. Vi fikk oppleve to norske innendørs rekorder og ellers mange gode prestasjoner og spennende dueller, noe publikum viste å sette pris på.
På friidrett.no kan en lese fyldig oppsummering fra det sportslige delen av mesterskapet.

HIL Friidrett har ord på seg for å være en flink stevnearrangør, og også etter dette mesterskapet har det vanket både ros og mange godord om hvordan mesterskapet ble avviklet. Det gir inspirasjon til nye krafttak for friidretten, og klubben kan nok bli søker til nye mesterskap i DeepOcean Arena om noen år.

Vi ønsker å takke alle de ca 140 frivillige som tok av sin fritid og hjalp til med avviklingen. Dere var med på å gjøre dette til et flott innendørs-NM, og fortjener stor honnør for det – tusen, tusen takk!

Vi håper de tilreisende gjestene syntes opplevelsen og helgens opphold var vellykket, og ønsker både aktive og trenere/ledere hjertelig velkommen tilbake til Haugesund og DeepOcean Arena ved en senere anledning.

Takk for oss for denne gang.

Påmeldingsfrist utløpt

Påmeldingsfristen til årets innendørs-NM gikk ut ved midnatt, og vi landet på 289 individuelle utøvere. Mange av disse utøverne stiller i mer enn en øvelse, og dermed er vi oppe i 491 individuelle starter, noe stevneleder Tony Liestøl er svært godt fornøyd med.

Sammenlignet med 2013, som var forrige gang Haugesund IL Friidrett arrangerte innendørs-NM, hvor mesterskapet samlet 457 starter, er dette en fin stigning. I tillegg er det påmeldt 11 lag i stafetten over 4x200m.

Dermed er det jobben med å sjekke årsbeste, sette deltakerne i de riktige heatene og lage tidsskjema, som har hovedfokus i de nærmeste dagene. Planleggingsarbeidet går sin gang, komiteene jobber godt og vi merker at aktiviteten i hallen er økende. Foreløpig holder vi stø kurs og godt driv, og vi gleder oss til å ta imot aktive, trener/ledere og publikum til årets høydepunkt i DeepOcean Arena.

Vi minner også om at alle skal forhåndsbetale startkontingent på kr. 200,- pr. påmeldt øvelse (kr. 750,- pr. stafettlag).

Beløpet kan innbetales til konto: 3240.06.00502.

Startnummer blir ikke delt ut, dersom betaling ikke er registrert.

Velkommen til Haugesund og årets innendørs-NM i friidrett!