Hvordan bruke live stream til sport

Direktesendinger fra sport høres ikke ut som et nytt fenomen, og det er det heller ikke. Poenget er at dagens direktesendinger, eller live streaming som det kalles, kan involvere seeren på en helt ny måte. Selv for utøverne kan det være greit å live streame konkurransene sine, slik at de senere kan evaluere og se hva de kunne ha gjort annerledes. Noe man kanskje vet innerst inne, men som ikke er så lett å finne fram til når det gjelder. Hvordan kan man bruke live stream tjenester for å få de beste opplevelsene med sport? Her skal vi se på noen aspekter rundt dette.

Bruk en app

Velger man seg en app vil man bare ha behov for å trykke på symbolet for å komme i gang. Apper som kan gi sport en ekstra dimensjon er slike som Altibox Overalt TV, GolfTV og Tennis-TV. Har vil man få den siste sporten rett inn på mobilen, med alle stillings-rapporter og resultater. Med tanke på våre utøvere som Hovland og Ruud nå, så er det bare å komme i gang.

Appen fungerer akkurat som når man har et online kasino på mobilen. Man registrerer en bruker, og deretter er det bare å sette i gang. Dette kan også brukes for å Spille live blackjack på Storspiller, hvor dessuten alle resultater kommer direkte opp. Liker man i tillegg live odds, så er dette en veldig god start.

Live Stream dine egne treninger

Det kan høres litt corny ut å legge ut film av sine egne treninger, men det er før man ser hvor mange følgere man kan få. Det kan godt hende du lager noen ville sprell, sender film av flott natur eller gjør øvelsene på en spesiell måte. Dette kan faktisk bli ditt nye levebrød, dersom du bruker litt tid på å lage en konto på Instagram og Tumblr. Det er mange som bruker disse i kombinasjon for å nå ut med sitt budskap til flere.

Prøv å vinn

Det er veldig mye som skjer under en kamp, et løp eller et ritt. Kanskje får Hamilton motorstopp eller så velter sammenlagt-lederen i touren. Det er umulig å si, men bruker du live stream av sport så kan du justere innsatsene dine slik at de gir gevinst.

Med live stream kan man prøve å vinne selv. Dette er hvorfor direktesendinger i dag er noe helt annet enn for 10, 20 eller 50 år siden.