Påmeldingsfrist utløpt

Påmeldingsfristen til årets innendørs-NM gikk ut ved midnatt, og vi landet på 289 individuelle utøvere. Mange av disse utøverne stiller i mer enn en øvelse, og dermed er vi oppe i 491 individuelle starter, noe stevneleder Tony Liestøl er svært godt fornøyd med.

Sammenlignet med 2013, som var forrige gang Haugesund IL Friidrett arrangerte innendørs-NM, hvor mesterskapet samlet 457 starter, er dette en fin stigning. I tillegg er det påmeldt 11 lag i stafetten over 4x200m.

Dermed er det jobben med å sjekke årsbeste, sette deltakerne i de riktige heatene og lage tidsskjema, som har hovedfokus i de nærmeste dagene. Planleggingsarbeidet går sin gang, komiteene jobber godt og vi merker at aktiviteten i hallen er økende. Foreløpig holder vi stø kurs og godt driv, og vi gleder oss til å ta imot aktive, trener/ledere og publikum til årets høydepunkt i DeepOcean Arena.

Vi minner også om at alle skal forhåndsbetale startkontingent på kr. 200,- pr. påmeldt øvelse (kr. 750,- pr. stafettlag).

Beløpet kan innbetales til konto: 3240.06.00502.

Startnummer blir ikke delt ut, dersom betaling ikke er registrert.

Velkommen til Haugesund og årets innendørs-NM i friidrett!